Page 10 of 13

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 8:57 am
by Safe_Timber_Man
Regarding sending PM's.

I've just tried to send one but it's sitting in my Outbox rather than the Sent folder. Is this just until it's opened by the person receiving it or have I done something wrong?

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 9:25 am
by lord_kobel
Try sending me one and I'll see what happens. Might be your mail box is full?

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 9:30 am
by Safe_Timber_Man
Okay I've just sent you one. That's also gone to the Outbox with the other one. Mailbox definitely isn't full.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 9:31 am
by lord_kobel
Yeah, I got it ok.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 1:16 pm
by Timbo
Hi, this confused the heck out of me when it first happened, too. It just stays there until it has been read. It goes without saying that this could and should be a whole lot more intuitive, but I'm afraid at present all we can hope for is an improvement in a subsequent update.

Thanks for raising it, at least others will hopefully see this and at least know that the messages are in fact going through.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 1:53 pm
by Malcolm Armsteen
I got it. Replied.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 2:06 pm
by Safe_Timber_Man
Yep, all seems to work fine. The 'Outbox' folder appears to act as a sort of 'Pending' folder and as soon as the recipient has read the message it moves to the 'Sent' folder.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 8:45 pm
by Boiler
Timbo wrote:
Tue Oct 22, 2019 1:16 pm
Hi, this confused the heck out of me when it first happened, too. It just stays there until it has been read. It goes without saying that this could and should be a whole lot more intuitive, but I'm afraid at present all we can hope for is an improvement in a subsequent update.
I think that's the default behaviour for PMs in this forum software and whilst confusing at first, it does at least indicate the other party has seen your message. I've met a lot worse messaging systems.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 8:48 pm
by Kreuzberger
I could change the wording if anyone feels that that would help.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 8:54 pm
by Boiler
FWIW it might help Kreuzy, okay I'm a geek and know how the system works because I remember asking a forum mod exactly the same question myself many years ago and I retain useless information like that.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Tue Oct 22, 2019 9:17 pm
by Kreuzberger
@Timbo gonnae pm me the creds?

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Fri Jan 31, 2020 7:24 pm
by Malcolm Armsteen
For some time I've had the issue on my phone and pad that I can't stay logged in, and have to do the double-login thing every time. Which is quite annoying.

Now it's happening on my laptop, which used to be OK. This is not progress. Is it possible to get the 'keep me logged in' tickbox working, plz?

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Fri Jan 31, 2020 7:29 pm
by Boiler
The only time I see the "double login" is when I do so and I get a message saying my credentials were invalid, so I log in again. However, I do tend to log myself out of forums as a matter of course anyway. The one browser that was an absolute pig for the behaviour you describe was Chrome, which I refuse to use anyway. (We had it at work)

You've not had a change/update of browser that clears cookies on exit, have you?

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Fri Jan 31, 2020 7:31 pm
by Malcolm Armsteen
Nope.

Re: Technical Support Issues - Post here

Posted: Fri Jan 31, 2020 7:39 pm
by Timbo
I need to run a few updates anyway, so I will try to get these done over the weekend and hopefully that should fix whatever is causing the issue.